"A true Lovestory never ends.."

Dat is het motto van Lisa van Geenen, het gezicht achter Lisa van Geenen Fotografie.

Uw trouwfotograaf is een belangrijk onderdeel van uw huwelijksdag.
Wij werken als videografen op een huwelijksdag altijd samen met de bruidsfotograaf en omdat wij vinden dat een goede samenwerking belangrijk is om tot een mooi eindresultaat te komen en dat de bruidsfoto's dezelfde professionaliteit verdienen als de onze trouwfilms hebben wij voor een prettige samenwerking gekozen met Lisa van Geenen Fotografie.

Zij is een van snelst groeiende en meest populaire trouwfotograaf in de branche en wij delen dezelfde visie wat betreft de marktleidende positie voor ons bedrijf die wij nastreven door hoogwaardige kwaliteit en topservice te bieden. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld waardoor wij een vloeiend eindproduct kunnen bieden dat perfect op elkaar aansluit. De trouwfilm en trouwfoto's vertellen hierdoor één verhaal; jullie verhaal!

Onderstaande foto's zijn een mooi voorbeeld van onze samenwerking. De trouwfilm wat op deze betreffende bruiloft aansluit kunt u hier vinden.

Wij bieden onze klanten die ervoor kiezen om met ons beiden in zee te gaan een mooie pakketkorting. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan via de contactpagina.

Neem via onderstaande knop een kijkje op de website van Lisa van Geenen Fotografie:

Lisa van Geenen Fotografie