HET WORDT JULLIE BRUILOFT, OP EEN UNIEKE WIJZE VASTGELEGD OP BEELD!

My Wedding Movie: twee broers uit het Zuiden des lands met veel gevoel voor stijl, passie, unieke beelden en muziek. Twee heren met drive om jullie Trouwdag op z’n mooist vast te leggen op film. Onze werkwijze kenmerkt zich door onzichtbare aanwezigheid en een ontspannen communicatie! Ik verwerk details, mensen en emoties in een geweldig verhaal, jullie verhaal. Balans tussen onze creativiteit en jullie persoonlijke smaak wordt besproken.

EDDIE VAN SCHOONHOVEN

Eddie, 42 jaar, getrouwd en trotse vader van twee zoontjes. Heerlen is mijn thuisbasis. Videografie is al vanaf mijn jeugd mijn grote passie! Overal ging de videocamera mee: dagtripjes, vakanties en uiteraard bij de geboorte van de kinderen. De emoties van een lach tot een traan zijn mijn grote drijfveer. Sinds 2010 richt ik me meer op het filmen van Bruiloften. Door alle overweldigende reacties is het idee ontstaan om mijn hobby naar een andere level te tillen. Ik ben me steeds meer gaan richten op de techniek van het filmen en de manier van bewerken. Zo is My Wedding Movie ontstaan!

GEEN BRUILOFT IS HETZELFDE, IEDERE TROUWFILM IS UNIEK

Geen enkel bruidspaar is gelijk. Derhalve zijn er veel mogelijkheden voor jullie om de dag in te vullen naar jullie wensen. Begeleid door 2 vakmensen die jullie trouwdag vol plechtigheden, emoties, lachwekkende momenten én ondersteund door sfeervolle muziek op een unieke wijze vastleggen. Zijn jullie geïnteresseerd of willen jullie een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan nu het contactformulier in of bel met 06-3412 1654 en je hoort direct of wij nog beschikbaar zijn voor jullie trouwdag.