ONZE WERKWIJZE

Als Bruidspaar krijg je niet alles mee van wat er op jullie Trouwdag gebeurt. Wij wel! Leuke uitspraken, komische gezichtsuitdrukking, weggepinkte traan, wij leggen alles voor jullie vast. En maken hier een prachtige reportage van.

Een persoonlijke gebeurtenis, vraagt om een persoonlijk aanpak. Dat is ons motto! Als videografen komen wij graag bij jullie thuis om alle wensen te bespreken. Alles wordt vastgelegd in een duidelijke planning. Er wordt niks in scene gezet, spontane beelden zijn de mooiste!!

SAME DAY EDIT

Met een Same Day Edit – oftewel een after dinner film – kunnen jullie en jullie gasten ’s avonds al genieten van de clip. Ideaal om te vertonen aan het begin van het feest, en zeker als jullie veel nieuwe gasten mogen verwelkomen. Een Same Day Edit zorgt ervoor dat deze nieuwe gasten meteen een goed beeld hebben van jullie dag, waardoor het feest direct los kan barsten. Een Same Day Edit is ook leuk als verrassing!

WERKWIJZE

  • Intake gesprek waarin jullie wensen en mogelijkheden worden doorgenomen.
  • Opname bij zowel bij bruid als bruidegom.
  • Een registratie met 2 professionele HD videocamera's.
  • Indien gewenst, een complete dagregistratie, vanaf de visagie, het aankleden van de bruid/bruidegom tot ruim na de openingsdans.
  • Bij het vastleggen van jullie huwelijk zijn wij zo onopvallend mogelijk te werk.
  • Naast het gebruik van de professionele camera's en geluidsapparatuur maken wij soms ook gebruik van GoPro in om extra opnames te maken van bv. in het trouwvervoer (optie in de toekomst).

EEN TROUWFILM ALS BLIJVENDE HERINNERING

Wanneer jullie de beslissing nemen om van onze diensten gebruik te maken, dan gaan wij ervoor zorgen dat wanneer jullie de trouwfilm bekijken, jullie bruiloft weer tot leven komt met alle bijbehorende herinneringen en emoties. Fotografie is zeker schitterend, maar vinden jullie niet ook dat emoties beter tot hun recht komen op een Trouwfilm? Een Trouwfilm is het verhaal van en over jullie, jullie gasten en situaties die jullie tijdens de drukte van de dag ontgaan zijn!

INTERESSE?

 

Wij wensen jullie veel plezier met de voorbereidingen van jullie speciale trouwdag. Zijn jullie benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Ik nodig jullie van harte uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen

 

Ja! ik wil

MONTAGE EN OPLEVERING

De ruwe opnamebeelden worden vakkundig bewerkt tot een sprankelende Trouwfilm en afgemonteerd met jullie eigen muziekkeuze.Naast de uitgebreide film wordt er ook altijd een videoclip gemaakt met alle hoogtepunten van de dag. De oplevering van de trouwfilm vindt binnen 8 tot 12 weken plaats.

OPLEVERING

  • Een videoclip van ongeveer tien minuten met daarin alle hoogtepunten van jullie huwelijksdag, gemonteerd op de door jullie gekozen muziek.
  • De complete huwelijksdag volledig gemonteerd op een USB stick waarin o.a. alle ceremoniële delen, visagie, speeches, fotoshoot, feestavond en de openingsdans voorkomen.
  • Oplevering binnen 8 tot 12 weken na jullie bruiloft.