Lisa van Geenen - Fotografie

 

De klik tussen jullie en mij is een belangrijke factor, maar dat geldt ook voor het contact tussen mij en de fotograaf. Het is heel belangrijk dat je videograaf en fotograaf goed kunnen samenwerken. Bij een goede samenwerking versterken we elkaar en worden zowel je foto- als videoreportage naar een hoger niveau getild. Je hebt namelijk een paar extra ogen zodat alle speciale momenten nog beter in beeld kunnen worden gebracht. Met onze jarenlange ervaring met Lisa Geenen weten we precies op welke manier we optimaal kunnen samenwerken, zonder elkaar in de weg te lopen. Samen maken we er een gezellige, ontspannen dag van met een prachtig, blijvend resultaat! We zijn elkaar tegen gekomen op een bruiloft en we hadden direct een klik. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en daar is een mooie samenwerking uit voort gekomen.

Samen met fotograaf Lisa van Genen fotografie uit Hulsberg bieden wij een combi-pakket aan van video- en fotografie.
Willen jullie meer informatie hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op dan vertellen we jullie graag meer.

WEB2B

De WED2B bruiloft leveranciers directory toont de beste bruiloft leveranciers in de bruidsindustrie, waardoor je lokale kwaliteit leveranciers die kunnen helpen om je huwelijksvisie tot leven te brengen. Alles, van transport, foto- videografen tot bloemisten, taart makers en entertainers.
Wij zijn van mening dat elke vrouw er fantastisch uit moet zien en zich geweldig moet voelen op haar trouwdag, ongeacht het budget. Als de grootste en voordeligste bruidsdetailhandel van het Verenigd. We zijn gepassioneerd over ons bedrijf en onze hoofdprincipes van kwaliteit, keuze en service.